Timetable

This timetable is provisional and intended to help you make travel plans. It is subject to change at any time!

Wednesday, 19 January

12-1.45pm Registration
1.50-2pm Welcome
2-3pm Short course I
3-3.45pm 45 min talk: Pierre Simon
3.45-4.30pm Coffee
4.30-5pm 30 min talk: Antongiulio Fornasiero
5-5.30pm 30 min talk: Elías Baro
5.30-6pm 30 min talk: Zaniar Ghadernezhad
from 6pm Reception and Poster Presentation

Thursday, 20 January

10-10.30am 30 min talk: Katharina Dupont
10.30-11am 30 min talk: Daniel Palacín
11-11.30am 30 min talk: Bernhard Elsner
11.30-12pm Coffee
12-1pm Short course II
1-3pm Lunch
3-3.45pm 45 min talk: Lorna Gregory
3.45-4.30pm 45 min talk: Gabriel Giabicani
4.30-5pm Coffee
5-6pm Wilfrid Hodges
8-10pm Conference Dinner

Friday, 21 January

10.30-11am 30 min talk: Simon Iosti
11-11.30am 30 min talk: Paul Baginski
11.30-12pm Coffee
12-1pm Short course III
1-2.30pm Lunch
2.30-3.30pm Anand Pillay
3.30-4pm Coffee
4-4.30pm 30 min talk: Tristram de Piro
4.30-5pm 30 min talk: Vincenzo Mantova
5-5.30pm 30 min talk: Noa Lavi
University of Leeds | School of Mathematics